1 år sedan

Datum: 2013-02-25 | Tid: 22:42:37 | Kategori:

Idag är det 1 helt år sedan farmor dog. Jag saknar henne jätte mycket! Tiden har gått så sjukt fort men det känns ändå som om det inte alla var länge sedan hon dog! 25/2-2012 ett datum jag inte glömmer!
Vi var till kyrkogården och tände ljus idag.

Saknar dig farmor❤

När helgen är som bäst

Datum: 2013-02-24 | Tid: 21:55:05 | Kategori:

Har haft en super bra helg hos mormor och morfar! Åkte dit med Sara i fredags morgon, när vi kom dit så hade redan Ingrid och Edith kommit. Vi lekte med dom hela dagen, åkte pulka i backen, åkte skidor och ritade. På kvällen åkte dom hem, så efter maten åkte vi och åkte skidor i spåret. Det gick faktiskt väldigt bra, bra fäste men inget glid men det gick väldigt bra ändå! Efter det kom mamma och hämtade Sara men jag stannade kvar!
I lördags så bakade vi bröd, gick på promenad och gjorde svampsoppa till middag. Min favorit!! Och till efterrätt vanilj pannanotta med frukt på. Vi tittade sedan på mello och höll tummarna för Ulrik Munther! Jag sov över en natt till. På söndag så gjorde vi inget speciellt, man gör hela tiden något men ändå ingen speciell sak. Det är det som är så skönt! På kvällen kom mamma, pappa och Sara och hämtade mig, vi bjöd först på mat. Vi åt köttfärs med potatis gratäng, jätte gott! Nu längtar jag redan till nästa lov så jag kan sova där igen!

Två foton från nattbandyn

Datum: 2013-02-18 | Tid: 12:49:23 | Kategori:

På första bilden är det fyra stycken från min klass! På andra är det jag och Becca! Här ser ni tröjorna också!

Lyckad natt

Datum: 2013-02-16 | Tid: 12:56:01 | Kategori:

Nattbandyn blev väldigt lyckad! Våran klass som annars suger på att samarbeta var faktiskt bra på det igår, alla kunde hjälpas åt. Det var mycket roligare att hålla i nattbandyn än det är att bara gå och kolla tycker jag! Vi kom till idrottshallen vid 7 och började då att plocka fram sarg, stolar och det vi skulle sälja, det gick smidigt och bra! Efter det satt jag, Jenny, Simon och Daniel i entrén och tog betalt, egentligen skulle vi suttit där till 10 men mellan 9 och halv 10 så gick jag och Jenny för alla hade kommit och det kändes onödigt att sitta 4 stycken där! Sendan var det våran tur i kiosken. Jenny, Madde, Adam, André, Lukas, Andrew och Filip spelade i vårat lag så när dom spelade då hade vi andra hand om det som behövdes göras! Även här mycket bra samarbete! Klassen vann först alla matcher men förlorade semi, tror jag det var!
Alla i klassen, eller nästa alla iallafall hade på oss camouflage tröjor! Dom som spelade var som militärer och då tänkte vi att alla kunde ändå ha lika tröja! Kom hem vid halv 3 och somnade väll runt 3. Vaknade först i morse vid 9 på grund utav några jävla skotrar som lät men jag lyckades som tur va somna om och vaknade sedan klockan 12!
Nu ska jag hoppa in i duschen och 3 ska vi vara hos pappas kusin Tove och fira henne!

Nattbandy

Datum: 2013-02-15 | Tid: 18:03:57 | Kategori:

Nu har vi käkat tacos och kl 7 blir det NATTBANDY, våran klass håller i den den här gången för att få in pengar till klassresan. Så vi måste stå i kiosken och allt sånt men det blir nog bra! Vara där till typ 2 då det slutar och sedan städa efter, fatta hur trött jag kommer att vara i morgon!

Idag är ingen vanlig..

Datum: 2013-02-03 | Tid: 20:46:45 | Kategori:

För det är min 16 födelsedag!
hurra hurra hurra
Firades med macka på sängen av mamma, pappa och Sara i morse!
Resten av dagen har jag legat och kollat på film, är nämligen förkyld. Ont i halsen, lock för öronen och täppt i näsan! Inte direkt världens bästa födelsedag, På lördag ska vi fira mig med släkten så hoppas förkylningen försvinner innan det!
Igår firade vi som sagt morfar och moster, vi käkade god mat och hade det bra!

Fira morfar och moster

Datum: 2013-02-02 | Tid: 12:33:07 | Kategori:

Morfar fyllde år i måndags och Malin min moster fyllde i torsdags! Så ikväll åker vi och firar dom!

På onsdag har vi första nationella provet, är lite nervös inför det! Men det ska nog gå bra!
Jag är förkyld, täppt i näsan och hostar mycket! Hoppas det går över tills provet, inte så kul för alla andra när jag sitter där och hostar!

Igår var det tacos i skolan, åt så jag blev as mätt! Brukar aldrig bli riktigt mätt i skolan för att maten inte är så god men tacosen var super god!

Välkomna till min fotoblogg! 25 Februari 21.12

RSS 2.0