Inatt säger vi hej då till 2012 och välkomnar 2013

Datum: 2012-12-31 | Tid: 09:52:49 | Kategori:

Idag är det allra sista dagen av 2012.
Ikväll kommer mammas kompis med familj hit. Vi ska käka gott och sedan komma på alla raketer, vi skjuter inga egna men det gör faktiskt inget vi kommer ju ändå se en massa! Det var några idioter som tjuvstartade och sköt igår natt vid typ 12 tiden, dom kanske hade tagit fel på datum haha! Eller så ville dom bara störa andra människor som faktiskt försökte sova!
Vi kommer så klart kolla på tv på den där gamla gubben som går runt och serverar vin till "låsas människor" och sedan dricker upp det själv! Så dåligt så det blir kul!

2013 hoppas jag blir ett bra år! Jag ska försöka vara lite bättre i skolan och kanske då få lite bättre betyg. Jag tror att vårterminen kommer gå hur fort som hellst och då blir det sommar lov och sen gymnasiet. Det kommer kännas as konstigt att inte gå med dom som jag har gått med i 9 år även fast vi inte är kompisar liksom så kommer det ändå kännas konstigt!
Nu ska jag gå upp ur sängen och läs frukost och sedan ta en dusch och plocka undan lite i rummrt!

Ha en bra kväll! GOTT NYTT ÅR!!

GOTT NYTT ÅR

Datum: 2012-12-31 | Tid: 00:00:00 | Kategori: Vardag

30 december 2012

Datum: 2012-12-30 | Tid: 15:00:52 | Kategori: Vardag
 
 
 
Idag är det näst sista dagen av 2012.
den här bilden tog jag en dag då mitt har var jävligt flottigt vilket syns på bilden men blev nöjd med den ändå.

Kanske en obegriplig text

Datum: 2012-12-29 | Tid: 22:39:42 | Kategori:

Det är så himla skönt med lov! Man behöver inte stressa eller bli stressad över något. Inga prov, inga läxor, ingen skola! Jag är annars ganska bra på att inte stressa, blir jag stressad så liksom stänger jag av och gör eller tänker inte på det som gör mig stressad vilket hjälper. Det kanske inte alltid är så bra men det funkar för mig framförallt om det gäller prov och annat som rör skolan!
En sak som jag inte fattar är alla som klagar på att lärarna pressar än, det är förhälvetet ingen lärare som liksom pressar någon, liksom dom som tycker att lärarna förväntar sig för mycket av dom, ja men skit i lärarna då så slipper du pressen!
Jag är inte värsta pluggisen men jag är inte häller den som total skiter i allt! Jag klarar mig i alla ämnen, några med bättre än D men ligger mest på E och D och det är inte för att jag är dålig och helt trög utan det är för att jag är för lat och inte orkar/pallar plugga tillräcklingt. Som tur är så klarar jag mig ända. En sak som jag faktiskt blir stressad över är att plugga, det går värkligen inte!
Jag har B i religion och är så jävla as nöjd över det, på ena provet fick jag C och på andra fick jag A, jag A det är helt jävla sjukt!!!!! Så därför blev det betyget B! jag suger därimot på matte och no ämnena! No är så otroligt tråkigt och så förstår jag inte så bra!
På tal om stressad en till sak som gör mig lite stressad är nationella proven men det går säkert bra, det är mest matten som gör mig orolig men jag har fan bestämt mig för att klara skiten, tänker inte gå på jävla sommarskola!!
Sen det här med gymnasiet, jag har ingen aning om vad för linje eller skola jag ska gå, och vi ska liksom ha valt innan typ mitten av februari eller vad de nu va! Det lutar åt typ samhällskunskap!
Jaja, allt ordnar sig alltid, eller gör det de?? Äsch det är ingen ide att stressa för mycket över det! Får ta det som det kommer!
Nu låter jag lite negativ och har svurit några gånger men skit samma! Det possetivt är väll att snart går jag ut nia och då är det bara 3 år på gymnasiet kvar, sen slipper jag skolan. Jag är så skol trött men det knallar ändå på! Jag är ändå glad över att gå i skolan och när man väl får bra betyg som i religion så blir man ju as nöjd över sig själv och då får man lite motivation till att plugga. Dom religionen jag hade inte pluggar som en tok men jag hade pluggat och de visade resultat!

Väldigt annorlunda och kanske obegripligt inlägg men det var skönt att skriva av sig lite!

Julafton + Juldagen

Datum: 2012-12-27 | Tid: 14:03:56 | Kategori: Vardag
Juldagen - Sara, Edith och jag
 
Juldagen - Mormor, Edith och jag :)
 
Julaftonen - Sara och våran syslig Rasmus.
 
 
 
 
Här kommer några bilder från min julafton och juldagen, juldagen firade vi hos mormor och morfar och julafton hos pappas morbror.
Har haft en super mysig julhelg och fått fin fina julklappar som jag är väldigt nöjd över. :)
 

God Jul

Datum: 2012-12-24 | Tid: 08:47:59 | Kategori:

Sitter nere och väntar på att julkalendern ska börja, ni vet man blir aldrig för gammal för julkalendern! Öppnade ett paket nyss och fann en tofs med en sån där silver sak runt och mousse foundation.

Ni får ha en riktigt god jul! 🎅

Hej mitt vinterland

Datum: 2012-12-23 | Tid: 11:41:29 | Kategori: Vardag
 
För några veckor sedan så såg det ut så här utanför mitt fönster. Just nu är himlen lite gråare.
Tänk att i morgon är det julafton!!  I morgon så firar vi med farfar och pappas kusiner, och på juldagen med mormor och morfar och kusin.

Garderobsstädnig och filmmys

Datum: 2012-12-22 | Tid: 14:53:40 | Kategori:

Varvar filmmys med att rensa garderoben det var behövligt kan jag säga men än är jag inte klar, tog en paus och tittar på Fullt hus nu.

Funderar på vad jag ska ha på mig på julafton och juldagen och även frisyr, funderar på lockigt men våran locktång suger så då lär det ta evigheter. Ska i varje fall inte ha platt vanligt tråkigt hår! Kläder måste jag tänka på har inte köpt någon klänning för jag hittade inget som föll mig i smaken. Kanske ska ha min ljus röda topp med svarta jeans, men vill samtidigt ha klänning så får se!
Julafton, nyårsafton och midsommarafton är dom ända gångerna som jag bär klänning för jag tycker jag inte passar i det men vid dom tre tillfällena vill jag ha det ändå!

Dan före dan före doppardan

Datum: 2012-12-22 | Tid: 11:49:19 | Kategori:

Nu på morgonen har vi slagit in julklappar. Ikväll så ska vi ta in granen och då hoppas jag på att få lite julkänslor, just nu känns det inte som att det är julafton på måndag!!

Jullov

Datum: 2012-12-21 | Tid: 10:40:19 | Kategori:

Nu har jag äntligen fått jullov, vi fick våra betyg i morse och jag är väll nöjd! Sedan var det bara att knalla ner till idrottshallen för julavslutningen. Några sjöng och lärarna spexade till det och dansade till Gangnam style. Rektorn höll tal och sen fick vi gå!
Nu sitter jag och kollar på Dear John och njuter av att vara ledig resten av dagen!

Pepparkakshus

Datum: 2012-12-17 | Tid: 13:58:26 | Kategori:

Igår var vi till mormor och morfar och ganerade pepparkakshus, mys mys! Vi käkade fisksoppa där också, skitgott

:D

Datum: 2012-12-13 | Tid: 20:10:20 | Kategori:

Måste bara skriva att jag har blivit helt besatt av William Spetz och hans videosar! Sitter och kollar igenom hur många som hellst! Hela tiden!
Måste säga att jag älskar när han är idrottsläraren och säger, springer du med armen? :D

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2763585/images/2012/pic_50ca275de087c33dacc640ec.jpg" class="image">

13 december

Datum: 2012-12-13 | Tid: 18:49:47 | Kategori:

Glad lucia Eller hur man säger. Idag gick alla nior på min skola lucia för dom andra. Gick bra faktiskt, ingen svimmade och alla skötte sig bra också!
Har tyvärr inga foton för dom bestämde att ingen fick knäppa kort under föreställningen! Efteråt så tog där i mot en lärare kort, efter att dom som inte får vara med hade gått undan. Tänkte försöka få tag på en bild så kan jag visa den senare!

Lördag

Datum: 2012-12-08 | Tid: 11:50:30 | Kategori: Vardag
I förrgår så fylde farfar och idag kommer han hit så vi ska fira honom. :)
 Så här ser det utanför mitt fönster. Fast nu hänger den en julstjärna där istället för en lampa!

Dagens

Datum: 2012-12-03 | Tid: 09:53:44 | Kategori: Vardag
 
 
Idag ska vi inte vara i skolan för ens kl 11. Vi ska åka in och gå på teater i uppsala och kommer hem vid 6 tiden tror jag det var så då får vi ledigt nu på morgonen. När jag kommer till skolan så ska jag bara göra ett omprov i musik som går på typ 15 minuter. Dagens klädsel får ni nu också.
Välkomna till min fotoblogg! 25 Februari 21.12

RSS 2.0